DE CE MLM

Multi-Level Marketing – MLM

Definiție:

Network

Multi-Level Marketing, sau MLM, Este un sistem în vânzarea de bunuri sau de servicii printr-o retea larga de distribuitori, fiecare din ei care este responsabil pentru recrutarea de noi membri în acest sistem de marketing pentru a fi compensat la anumite nivele.

Cele mai multe programe de marketing (MLM) cresc prin recrutare. Fiecare persoană recrutată devine parte a “downline” în persoana care la recrutat. În cele mai multe aranjamente de marketing MLM oameni fac bani de pe eforturile de vânzare din downlinul lor. În unele cazuri, se fac mai mulți bani din vânzarea sau distribuirea de produse sau servicii reale. Dar cel mai bun mod de a construi o echipa solida, este de a sponsoriza noi membri activi.

În timp ce programele de marketing multi-level au avut succes de ani de zile, inclusiv unele dintre cele mai demn de remarcat ca Tupperware, Mary Kay Cosmetics și Amway, sunt mult mai multe eșecuri decât succese MLM și industria MLM-ul este, din păcate, plin de escrocherii.

Dacă vă decideți să încercați o oportunitate de marketing multi-level, vă îndemn să vă faci temele cu atenție și cercetare pe deplin a afaceri pe care intenționați să o promovati pe piață și asigurați-vă că sponsorii vă oferă toate informatiile necesare și sprijinul de care aveți nevoie pentru a avea succes . Veți avea nevoie, de asemenea, să vă asigurați că Compania este legala și produsele sunt în valoare de cumpărare.

As dori sa facem o analiza cinstita la ce este MLM si ce nu este. De multe ori se incurca sau interpreteaza gresit sistemul MLM si mai majoritatea il proclama sistem pyramidal. Cred ca fac asta orbeste fara sa cerceteze.

 

In primul rand haideti sa vedem ce este un sistem Piramidal?

 

1. Biserica
a. Pastor
b. Comitet
c. Enoriasi/membri

matrix

2. Statul
a. Presedinte
b. Guvern/parlament
c. Banci
d. Industrie/ magazine/fabrici etc
e. Angajatori/Stapani
i. Angajati/Sclavi

matrix2

 

Pot sa va dau sute de exemple a sistemului piramidal

 

 

Acum ce ste un MLM?

 business_team_huddle_400_clr_12008

1. Companie care produce produs de inalta calitate

2. Vanzari directe de la producator la consumator

3. Sistemul unde primesti un loc de munca sau o afacere la cheie fara mari investitii.

4. Tu decizi, cu cine sa lucrezi, cat sa lucrezi etc.

5. Timp de famile

6. Munca ta se plateste cinstit, adica cat timp acorzi acestei afaceri atat vei primi. Muncesti mult primesti mult, muncesti putin primesti putin, muncesti nimic numai barfesti, primesti nimic ramai gol.

 

Ce nu este un MLM sau sistemul de viața obisnuit

Extreme

 

1. Companii care produc produse fara calitate, netransparenti, intentia lor este numai de a face bani
2. Vanzarile Produselor prin intermediari, de multe ori platim un produs de 2 sau chiar 3 preturi peste valoare produsului grupului comercial mafiot. ( cumparam de la ei adica magazin etc suntem in pericolul de a fi partasi acestor hoti)
3. Ca sa ne castigam panea ce de toate zilele trebuie sa fim angajati undeva. Deci relatia devine imediat Stapan/ sclav.
4. Muncim mult si primim putin – un sistem necinstit si diabolic.
5. Timp putin muncim de dimineata pana seara, venim obositi acasa. De multe ori dormin in Biserica, nu mai vorbesc de familie etc..

 

Mai sunt 995 de puncte a dezavantajului acestui sistem diabolic in care suntem implicati.

Tu Decizi Carui Sistem Apartii:

Relatii Stapan/Sclav sau Relatii Liber/Stapan pe situatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>